Beauty

Sans Soucis Perfect Lips Every Day

DSC_3862Goedemorgen allemaal! Zitten jullie al een beetje in je werk of school ritme? Zelf hoef ik pas morgen te beginnen te werken. Zal even weer wennen zijn, maar voor je het weet zit je weer in die flow. De afgelopen dagen heb ik al mijn kerst versiering weer opgeruimd en het huis gelijk weer schoon gemaakt. Voordat ik mijn kerstballetjes op ging bergen, wilde ik nog als decoratie in deze foto bewerken. ūüėÄ En dan is t√≥ch tijd om afscheid te nemen van deze kerst versiering.

Vandaag heb ik twee verschillende kleuren lipsticks van het merk Sans Soucis die ik voor jullie graag wilt reviewen. Deze lipsticks komen uit de limited edition Winter Fairytale.

DSC_3864

De kleur die je hier ziet is 150 Fairy Nude een bruine kleur.

DSC_3865

Dit is de kleur 170 Fairy Rose een roze kleur.

DSC_3866

Hier zie je dat ik swatchs heb gemaakt op mijn hand. De kleuren ogen mooi uit en de pigment is ook niet verkeerd.

DSC_3883Hier zie je mijn full face met twee verschillende lip kleuren. De linkse draag ik de Fairy Nude en de rechtse Fairy Rose. De kleuren ogen zacht en mooi uit. Het aanbrengen van deze twee lipsticks voelen fijn aan en dekt naar 1x al. Het droogt zeker mijn lippen niet uit en geeft ook nog eens een verzorgende gevoel doordat er vitamine E inzit. Zelf zou ik de kleur Fairy Nude eerder pakken dan de Fairy Rose.

2016-01-03-19-33-13-445     2016-01-03-19-35-17-373

Zoals ik snel op hun website heb gekeken zijn deze twee lipsticks niet meer te verkrijgen. Ze kosten per stuk ‚ā¨ 15,75 euro. Maar ze hebben zeker genoeg andere mooie producten op hun website staan.¬†Deze link¬†is van Sans Soucis website zelf¬†http://www.sans-soucis-shop.nl.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

2 Comments

  1. twee prachtige kleurtjes! liefs

    1. Dankjewel Rachel! ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.