Beauty

Sans Soucis Winter Fairytale

20120120-BCG-Baden-Baden-1068_ret_05

Speciaal voor het aankomende seizoen komt Sans Soucis met twee looks die zelfs op de koude dagen verwarmen. Laat je ogen stralen met de ‘Baked Eye Shadows’ met superzachte texturen. De verschillende kleuren lipsticks beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden, zijn vocht beschermend en voeden uw lippen met vitamine E.

Laat je ogen stralen met de ‘Baked Eye Shadows’ van Sans Soucis. Superzachte texturen in combinatie met perfect op elkaar afgestemde look-kleuren zorgen voor een instant wow-effect. Verkrijgbaar in de kleur Brown en Rose.

Prijs € 14,95 euro.

Lidschatten_Brown_02_CMYKLidschatten_Rose

Perfect Lips Everyday
Mooie lippen benadrukken een perfecte look. Sans Soucis biedt de juiste producten voor de verzorging en schoonheid van uw lippen. Verkrijgbaar in Glossy Beige, Fairy Nude, Glossy Pink en Fairy Rose.

Prijs € 15,75 euro.

Lippenstifte_HW-Look_2015_Warm2_CMYK       Lippenstifte_HW-Look_2015_Warm1_CMYK       Lippenstifte_HW-Look_2015_Cold1_CMYK      Lippenstifte_HW-Look_2015_Cold2_CMYK

Verdeeld in twee kleuren families en volgens het principe van kleur harmonie, vindt iedereen haar bijpassende kleur.

De lipsticks beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden, zijn vocht beschermend en voeden uw lippen met vitamine E. Ontdek langdurige, zijdezachte texturen met zeer hoge briljante kleuren.

Ze zijn al verkrijgen bij http://www.sans-soucis-shop.nl/ of http://www.beautyservice.com/merken/sans-soucis/.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.