Lifestyle

Spa Reine Kids houdt gave naametiketjes actie


Een dagje eropuit, in de schooltas of in de lunchbox: een flesje Spa Reine Kids is de ideale, gezonde dorstlesser voor elk moment van de dag. En hoe leuk is het als op jouw flesje dan je eigen naametiket prijkt? Vanaf eind januari kunnen alle cool-kids hun eigen flesje Spa Reine Kids maken met gratis, mega gave naametiketjes. Of je nu gaat voor super stoer, mega cute of funny: jouw Spa Reine Kids flesje is hoe dan ook uniek!

BLIJ NAAR DE BRIEVENBUS
Hoe werkt de actie? Koop een verpakking Spa Reine Kids (6x 33 cl), kijk op de achterkant van de verpakking voor de code en bestel op spakids gratis de mega gave naam etiketjes. Je kunt kiezen uit super stoere etiketten met emoticons, sterren of een voetbal, mega cute variaties – met uiteraard een unicorn – of de funny stickers die meteen een lach op het gezicht toveren. Aansluitend krijg je het gekozen vel etiketten gratis thuisgestuurd. Je kunt thuis meteen aan de slag met het beschrijven van je etiket, zodat je nooit meer naast je flesje Spa Reine Kids grijpt! De naametiketjes actie duurt tot en met 31 mei 2018 of zo lang de voorraad strekt.

GEZOND OP WEG
Met Spa Reine Kids gaan ook de jongsten goed op weg. Immers: water is voor kinderen van alle leeftijden de beste keuze; het bevat geen calorieën of andere toevoegingen en is daarmee de ideale dorstlesser. Spa Reine heeft het zuivere, natuurlijk mineraalwater gebotteld in een stoer flesje met superhandige klikdop, waardoor het drinken van voldoende water nu nog leuker en gemakkelijker wordt.

Wat is jou favoriete etiket?

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.