Verzorging

Spa Secret Magic Of Brazil

2016-07-12-12-37-23-116Kruidvat heeft een nieuwe assortiment in hun Spa Secret lijn. Genaamd de Magic Of Brazil. Zelf had ik de rode variant de Spa Treasure of Morroco uitgeprobeerd. Nu ben ik erg benieuwd naar de Magic Of Brazil, dus vandaar ook een review van.

De collectie Magic Of Brazil is geïnspireerd op het traditionele ”Banho” ritueel: kruidenbaden waaraan magische krachten worden toegeschreven. De natuurlijke rijkdommen uit het amazone gebied, açaï bes en maracuja bekend om de revitaliserende eigenschappen, geven het lichaam hernieuwde energie. Deze ultra zachte douche nectar verandert door de aanraking met water in een romig schuim en zorgt voor een zachte en verfijnde geparfumeerde huid.

Een prachtige flacon in donker roze of paars met  ingegraveerde ruitjes. Ook vind ik het luxe uitzien door een mooie logo midden op de flacon. Het staat ook nog eens vrolijk in je badkamer. Naast de showergel heb je ook shower foam, body oil en bodycrème.
2016-07-12-12-36-54-255

Zo ziet de dop uit en als je omhoog lift dan is die open. De inhoud van deze showergel is 250ml. De geur ruikt bloemig en fris waarvan ik zelf erg van hou. Ook maakt de showergel mijn huid zacht wat ik ook erg belangrijk vindt.
2016-07-12-12-36-04-312

Super mooi van Kruidvat dat ze nieuwe producten in hun Spa Secret hebben bij toegevoegd! Écht een aanrader is ook niet duur en erg leuk om als cadeautje te geven of gewoon voor de verwennerij.

De Spa Secret Magic Of Brazil is al te verkrijgen bij de Kruidvat filialen. De showergel nectar kost € 2,99 euro.

Hebben jij al iets uit de Spa Secret gebruikt en wat was jou of nog steeds je favoriet?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

8 Comments

 1. Ik heb nog niets geprobeerd uit deze lijn, maar ben erg benieuwd naar de geur ♥ xx

  1. Dit is zeker een aanrader Jouvence! Mocht je net als ik van fris en bloemig houden 🙂

 2. Ik heb alleen de gele gehad, die vond ik niet zo lekker. Naar deze ben ik wel benieuwd. Staat ook leuk in de badkamer!

 3. Ziet er goed uit en die kleur so cute!

 4. Ik ga deze binnenkort ook een keertje proberen als mijn voorraadje weer een beetje op is. Ik vind deze flesjes er zo leuk uitzien en ook de andere geurlijnen ruiken heel lekker.

  1. Hahaha ja he Astrid! De flesjes zien er erg leuk uit, alleen daarvoor zou je op je badkamer plankje willen neer zetten 😉

 5. Heerlijk he! Ik was op het persevent ervan. Ruikt zoooo lekker

  1. Ja écht super! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.