Beauty

Styletone Unboxing Mei

DSC_5151
Voor Styletone hoef je helemaal niet voor thuis te blijven, want het pakketje gaat via de brievenbus. Dat is ook één van mijn reden dat ik daar van hou dat ik niet speciaal thuis hoef te blijven. En zo kreeg ik mijn pakketje binnen van maand Mei. Dus laten we gaan kijken wat er allemaal in zit.

Zo ziet mijn pakketje eruit. Niet veel bijzonder als je zo ziet. Maar hey ik ben de moeilijkste niet en vind het ook fijn in plaats van al die frutsels die bij de meeste andere beautyboxen inzitten. Om de producten heen zie je een witte papier met een sticker op van Styletone merk. En als ik de sticker los maak ligt er een boekje boven op de producten. Met daarin de informatie en tips voor de producten die in deze doos zitten.
DSC_5149

De eerste wat ik eruit haal is de blush van het merk 29Cosmetic en de prijs hiervan is € 34,95 euro. De kleur die ik heb ontvangen is Berries.
DSC_5152

Lekker in een potje? Hmm mijn gedachte was wat is dit voor product? Als ik dan door lees is het een lip scrub in de geur en smaak strawberry & lemon. Het is van natuurlijk product gemaakt en zo natuurlijk dat het ook veilig is om te eten zeg het bedrijf van Lekker in een potje. Dus ik ben erg benieuwd! De prijs van deze lip scrub is € 4,95 euro.
DSC_5153

Oogschaduw primer van het merk Emite make up.  De prijs hiervan is € 29,- euro. Nog nooit van Emite make up gehoord en een oogschaduw primer komt altijd van pas. En ben ook zeer benieuwd ernaar vooral omdat die € 29,- euro kost. Zouden jullie trouwens veel geld uit geven voor een oogschaduw primer?
DSC_5154

Angled brush van het merk Marsk. Hiermee kun je gel liner of oogschaduw een lijntje zetten. De prijs hiervan is € 12,- euro.
DSC_5155

Lip Locked Priming Gloss Stain een heel mond vol. Dit is van het merk Manna Kadar en de prijs hiervan is € 21,95 euro. Wat hou ik van deze kleur, zelf dat mijn vriend zei ‘zo die kleur staat je erg goed!’ Ook heb je misschien eventueel via mijn instagram mijn foto met deze kleur kunnen zien.
DSC_5156

En dit waren de producten van Styletone maand mei. Deze kun je als nog bestellen bij Styletone. Zelf ben ik nog steeds tevreden over en ook is het fijn voor meiden of vrouwen die opzoek zijn naar make- up producten die dierproefvrij zijn. Want alle producten die je via Styletone krijg is allemaal dierproefvrij.

Naar welke product ben jij nieuwsgierig naar?

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. De Manna Liplocked ben ik nog het meest benieuwd naar, maar eigenlijk ziet alles er prachtig uit. Super mooie box!

  2. Mooie items en foto’s thanks for sharing

  3. Wowww ik vind het allemaal erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.