Beauty

The Bodyshop Instaglow CC Cream

Instaglow SPF
De ‘no make-up, make-up look’ is het helemaal.  Alles draait weer om een gezonde huid. Jouw  Instaglow CC Cream SPF20 PA +++ is meer dan een CC-cream: het geeft je huid een gezond uitziende gloed waardoor deze er zo goed uitziet, dat een filter niet meer nodig is!

HYBRIDE FORMULE MET VOORDELEN
Hoogste tijd om de natuurlijke glans van een gezonde huid te herstellen met 100% biologische Community Trade aloë vera en ginseng.  Instaglow CC Cream SPF20 PA +++ egaliseert de huidskleur, verheldert, minimaliseert de zichtbaarheid van poriën en gaat glimmen tegen. Het hydrateert 24 uur lang en het UVA/UVB zonnefilter helpt de huid zich te beschermen tegen toekomstige tekenen van veroudering en donkere vlekken.

3 TINTEN VOOR VERSCHILLENDE HUIDSKLEUREN
Omdat met ‘een gezonde gloed’ in Brighton iets heel anders bedoeld wordt dan in Johannesburg of Kyoto, heeft de The Bodyshop 3 kleuren ontwikkeld, aangepast aan de behoeften van de verschillende huidtinten.

BRIGHT GLOW
Een combinatie van witte pigmenten en paarse parels neutraliseert een vale huid en verheldert de teint. Voor de lichte huid. Instaglow CC Cream SPF20 PA +++ Bright Glow 25ml € 15,- euro.
Insta Glow cc-cream Bright Glow

PEACHY GLOW
Een koraalroze tint met lichtreflecterende parels vermindert matheid en zorgt voor een natuurlijke, gezonde uitstraling. Pept de vermoeid uitziende huid op. Voor de lichte tot gemiddelde huid. Instaglow CC Cream SPF20 PA +++ Peachy Glow 25ml € 15,- euro.
Insta Glow cc-cream Peachy Glow

WARM GLOW
Een rijke, bruine tint met warme, gouden parels gaat dofheid tegen en onthult de glans van een donkere huid. Voor een gemiddelde tot donkere huid. Instaglow CC Cream SPF20 PA+++ Warm Glow 25ml € 15,- euro.
Insta Glow cc-cream Warm Glow

Wat houdt PA+++ in?
PA is een Japans/Koreaans rating-systeem. Dit is een manier om te laten zien hoeveel bescherming je krijg tegen UVA stralen. Hoe meer + tekens hoe hoger de niveau ter bescherming tegen UVA stralen.

De Instaglow cc creams zijn al te verkrijgen zowel bij de winkels en op hun website TheBodyshop.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

3 Comments

  1. Wow dit lijken mij echt heerlijke cc creams! Ik ga dit zeker even bekijken!

  2. Ik ben gek op de bodyshop! Dus voor de zomer zou ik deze lichte versie wel willen proberen. Binnenkort even langs de winkel 😉

  3. Dat klinkt wel mega interessant. Sowieso ben ik geneigd om alles met het woord ‘glow’ in de naam te kopen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.