Food

Tony ’s Chocolonely

DSC_2802

Chocolade maak je mij erg blij mee & vooral als het van een goede kwaliteit is. Zo is dat ook met de Tony’s Chocolonely. Mijn favoriet tot nu toe is de Caramel met Zeezout smaak. OMG die is zóóóóó enorm lekker verslavend, als je niet oppas overleeft deze reep chocola nog geen dag! Nu was het weer tijd om eens weer Tony’s Chocolonely weer tegaan halen & ik was erg benieuwd naar de andere smaken. Nu heb ik de kokos puur 51% & de rabarber crumble gekocht.

Kokos puur 51%
De kokos puur 51% zit in een mooi licht blauwe verpakking, wat mij zomers doet denken als ik dit zie & lees.

DSC_2804

Op het achterkant staat er een beschrijving bij, zelf vindt ik altijd interessant & leuk om dit te lezen.

DSC_2805

Zoals je ziet zit deze reep chocolade in een gouden wikkel verpakt. En wat smaakt dit lekker zeg! Je moet wel van pure chocolade houden, maar dit is ook zo lekker vooral met het kokos erin.

DSC_2811

Rabarber Crumble
De verpakking zelf al doet me al aandenken aan rabarber. Eerlijk gezegd was ik enorm aan het twijfelen of ik dit wel mee wilde nemen. Ook omdat ik niet dol ben op rabarber. Maar goed ik wil wel alles de kans voor geven & wie weet ga ik toch lekker vinden.

DSC_2806

Wat er op de beschrijving staat ben ik helemaal mee eens. Maar het is  toch niet mijn favoriet. Wil niet zeggen dat het niet lekker is maarja het is niet voor mij weggelegd de rabarber smaak. Hey ik heb het tenminste wel uitgeprobeerd.

DSC_2807

Deze zit in een zilveren wikkel zoals de meeste. De kenmerken van Tony’s Chocolonely is toch de verschillende deeltjes in de reep chocolade. Waardoor je makkelijk kan afbreken.  En niet te vergeten het is een fair trade product!

DSC_2810

En jahoor ik heb weer een favoriet bij van Tony’s Chocolonely & dat is de kokos 51%.  Deze kan ik je zeker aanraden als je net als ik van puur & van kokos houdt. De repen kosten per stuk € 2,65 euro & ze o.a. te verkrijgen bij Albert Heijn.

Liefs,
Jennifer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.