Persoonlijk

Vakantie Stop

flamingo 3Goedemorgen allemaal! Vandaag geen normale blogpost of een product die ik voor jullie ga reviewen. Jullie lezen het goed een vakantie stop. Wat houdt een vakantie stop in en wanneer die plaats gaat vinden? Vind je meer info als je op de ‘lees meer’ aanklikt.

Eigenlijk wel een moeilijke keuze of ik nou wel of niet door blog in het zomer seizoen. Al merken we niks van het zomerse weer. Toch besluit ik een vakantie stop te maken met mijn blog. Ook omdat in de zomermaanden haast bijna geen nieuwe producten worden gemaakt en ook de meeste zijn op vakantie in binnen of buitenland. Wat ik natuurlijk ook snap als je zon vakantie heb bijvoorbeeld, dan ga je natuurlijk niet continu op je mobiel of laptop naar een blogpost zitten lezen. En achter het scherm merk ik het ook en dan heeft het natuurlijk geen zin om artikelen te publiceren als het meeste van jullie heerlijk liggen genieten aan het zwembad / strand of andere activiteiten aan het doen zijn. Ook ga ik geen dingen uit de hoek zoeken, want dan heb ik het gevoel dat ik persé iets moet publiceren waar ik niet blij van wordt. Ook zijn er een hoop andere beauty bloggers die wel door bloggen in de zomer maanden en dat is natuurlijk helemaal prima. Iedereen zijn eigen keuze natuurlijk. 

Aan de andere kant komt het voor mij ook goed uit en kan daarom ook rustig achter de scherm andere dingen doen voor mijn website. En natuurlijk brainstormen wat ik naar de vakantie stop allemaal wil gaan publiceren.

gezond-eten-op-vakantie-twaalf-tips-11156-w800

Dus wanneer en tot wanneer is mijn vakantie stop op mijn blog?
Vanaf vandaag t/m 4 september 2016 is mijn vakantie stop en 6 september 2016 komt er weer een nieuw artikel online.

Ik wens jullie ook allemaal een fijn vakantie toe en vooral van genieten! En ik zie jullie graag weer terug op 6 september 2016.

Liefs,
Jennifer

You may also like...